410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Arhiva de știri / Trupa Szigligeti


Arhiva de știri / Trupa Szigligeti 2020.05.12

LOJA ACASĂ: SPECTACOLE ONLINE ȘI ACTIVITATE RELUATĂ LA TEATRUL SZIGLIGETI

Din 15 mai, reîncepe activitatea artistică în cadrul Teatrului Szigligeti, însă, din cauza măsurilor de restricție, deocamdată nu putem primi publicul în sală. Este o perioadă extrem de dificilă pentru toți, însă noi avem încredere că chiar și în aceste condiții, este nevoie de gesturi și experiențe care ne leagă și întăresc comunitatea noastră. Tocmai din acest motiv, ne simțim obligați să le mulțumim membrilor publicului nostru pentru că sunt alături de noi și acum. Am făcut o promisiune spectatorilor fideli și abonaților încă la începutul stagiunii, și vom încerca să o onorăm, în măsura posibilităților.

Așadar, după o discuție cu grupurile de abonați ai Teatrului Szigligeti și portalul de vânzare bilete online Eventim.ro, am lansat o platformă prin care abonații, folosind codul unic pe care îl găsesc pe abonament, vor putea urmări înregistrările spectacolelor care nu au mai putut fi jucate din cauza măsurilor de restricție. Suntem conștienți că această metodă nu substituie magia spectacolelor trăite la teatru, totuși, ne permite să răspundem la interesul neîntrerupt al publicului nostru, și să îi ajutăm poate să treacă cu bine peste această perioadă cu totul nesigură.


Susține teatrul orădean!

Paralel cu platforma dedicată posesorilor de abonamente, invităm iubitorii de teatru din toată lumea să ne urmărească spectacolele prin cumpărarea unui bilet la un preț simbolic, contribuind astfel la susținerea teatrului orădean maghiar, ajuns, precum toate celelalte, într-o situație  extrem de precară.

În prima fază a campaniei „Loja acasă”, publicăm două spectacole anulate din cadrul abonamentului „Tabéry Géza”: între 20-23 mai, timp de 4 zile, vor fi accesibile spectacolele pentru copii „János viteazul” și „Galoșul fermecat”. După producțiile Trupei Lilliput, în 27-30 mai și 3-6 iunie, spectacolele de teatru-dans „Grădina de aur” și „Când ciobanul...” ale Ansamblului Nagyvárad, respectiv spectacolul „Familia Schroffenstein” al Trupei Szigligeti, prezentat în premieră în martie, vor fi accesibile pe platforma eventim.ro.

Despre „Loja acasă”, Teatrul Szigligeti lansează o amplă campanie de informare, din care veți afla toate informațiile legate de spectacolele ce vor fi publicate, dar și modul în care puteți s achiziționați bilete de susținător sau abonamente. Materialele informative vor fi publicate pe site-ul www.szigligeti.ro, pe paginile de social media ale trupelor, respectiv în presă. Totodată, colegii noștri vor informa posesorii de abonamente prin telefon și e-mail.