410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2022.06.14

Évadzáróra készülünk

Gyors léptekkel közeledik a 2021/2022-es színházi évad vége. Az idei záróelőadás a teljes Szigligeti Társulat közreműködésével készült Az öreg hölgy látogatása lesz szombaton, június 18-án 18 órától.

Az idei évad zárásáig még két előadást tekinthet meg a váradi közönség a Szigligeti Színházban. Június 15-én 19 órától az Árkádia színházba várjuk mindazokat, akik még nem látták a Balogh Attila rendezésében megvalósult Játék a kastélyban című előadást. A Molnár Ferenc szövege alapján készült vígjátékban Trabalka Cecíliát, Hunyadi Istvánt, Szotyori Józsefet, Scurtu Dávidot, Sebestyén Hunort, Csatlós Lórántot és Tőtős Ádámot láthatja a nagyérdemű.

Az évad ünnepélyes lezárására szombaton, június 18-án kerül sor. 18 órától Az öreg hölgy látogatása című előadásban színre lép a Szigligeti Társulat összes művésze, a címszerepben a pályakezdésének 40. évfordulóját ünneplő Fábián Enikővel. A Friedrich Dürrenmatt szövegéből készült produkciót a társulat művészeti vezetője, Novák Eszter vitte színre. Az előadás után kerül sor a hagyományos társulati díjátadó gálára, amelyen egyebek közt a Közönségdíjat is átadjuk – ennek sorsáról pedig, mint minden évadban, most is önök, kedves nézőink döntenek. Amennyiben szavaznak, részt vehetnek azon a sorsoláson, amelyen három, a következő évadra szóló Trió-bérlet egyikét nyerhetik meg. Szavazhatnak honlapunkon vagy az előadások ideje alatt kollégáink által rendelkezésre bocsátott szavazólapon. Szavazni a díjátadó napjáig lehet, a sorsolásra a jövő hét folyamán kerül sor.