Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2016.08.15

MŰSORVÁLTOZÁS

Augusztus 15-én 20 órától kétrészes show vár minden érdeklődőt, amelynek első részében a Virágkarnevál arcai, a Valcer Táncstúdió versenytáncosai fognak minket elkápráztatni, a második részben pedig szenegáli táncos-zenés műsorral lép fel a Ballet Camara.

A Valcer Táncstúdió Magyarország egyik legelismertebb mozgásműhelye, amelynek showtánc-előadásaival minden évben színesíti többek között a Virágkarnevál műsorát is, mindeközben pedig fontos művészeti és kulturális missziót végez Kelet-Magyarországon.

A Ballet Camara egyenesen a Sziget Fesztiválról érkezik hozzánk, és egy szenegáli- guineai több generációs művészcsalád igaz történetét meséli el. A kezdetekben Ballet Sory Camara néven debütáló társulatot Ibrahima Sory Camara alapította 1964-ben, aki a független Szenegál első miniszterével, Leopold Sedhar Senghorral képviselte és népszerűsítette Szenegált világszerte fergetes táncával.

Az előadásra jó idő esetében a vár szabadtéri színpadán kerül sor. Amennyiben az előadás előtt egy órával kedvezőtlennek bizonyul az időjárás, a produkciót a Szigligeti Színház nagytermébe költöztetjük át.

Mindazok számára, akik jegyet váltottak a Bafolse előadására, és nem kívánnak részt venni ezen az előadáson, a következő lehetőségeket tudjuk biztosítani: 
- augusztus 19-éig átirathatják jegyeiket az augusztus 19-i Bányavirág-bemutatóra, vagy a szeptember 2-i Koós-koncertre
- augusztus 19-éig visszaigényelhetik a jegyek árát.

A nap folyamán kollégáink minden olyan jegyvásárlót, aki személyesen váltotta meg jegyét, felkeresnek telefonon.