Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2016.03.29

Vendégjátékok a Szigligeti Színházban

Áprilisban két alkalommal, 22-én és 23-án is városunkba látogat Az elveszett levél című vígjátékával a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata. Az előadás különlegessége, hogy Sorin Militaru rendező ugyanazt a koncepciót a színház román és magyar társulataival egyaránt színre vitte.

Április 19-én, 19 órától a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházat látjuk vendégül, akik a Bocsárdi László által rendezett Vízkereszt, vagy amit akartok című Shakespeare-komédiával látogatnak el hozzánk a Festum Varadinum keretében.

Április 20-án, 19 órától rendhagyó operagálára kerül sor a nagyteremben: Li Yaxian címmel hagyományos kínai operát mutat be a Chongqing Chuanju Operaház, élén a nemzetközi szinten elismert Shen Tiemei operaművésszel.

Április 27-én folytatódnak a februárban elkezdett Független Színházi Napok: 19 órától a Baczó Tünde által koreografált Irenne című mozgásszínházi produkciót mutatják be a Szigligeti Stúdióban.

Jegyek a színház jegypénztárában a szokásos nyitvatartás szerint, valamint online, a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.