Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2016.01.20

Színház az iskolában, iskola a színházban 2016

A Színház az iskolában, iskola a színházban program ünnepélyes megnyitójára január 27-én 16 órakor kerül sor, a Szigligeti Stúdióban. Ekkor találkoztok csoportvezetőitekkel, és megbeszélitek a heti rendszeres munka részleteit. Utána, 18 órakor, szeretettel látunk benneteket a színház elmúlt öt évéről szóló kiállítás megnyitóján.

Ebben az évben az előadás, amit közösen készítünk, nem egy már megírt színdarabot dolgoz fel. Ez az előadás rólatok fog szólni: mindennapjaitokról, örömeitekről, problémáitokról, a pályaválasztásról, szerelemeitekről, családotokról, barátságaitokról, és nem utolsó sorban a jövőképetekről. Milyennek képzelitek a saját jövőtöket? Mik a vágyaitok, a félelmeitek? Az előadást általatok írt és/vagy választott szövegekből, zenékből készítjük majd el.

Ha részt szeretnél venni a közös színházcsináló kalandban, írj egy 1-5 oldalas, tetszőleges műfajú (prózai, verses, fikciós vagy elemző) szöveget  Hogyan látom magam 25 év múlva? témában, és január 26-ig küldd el a kileszekhanagyleszek@szigligeti.ro  címre.
A küldeményben tüntessétek fel neveteket és az iskolát, ahová jártok.