Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2024.01.19

Ávették nyereményeiket a sorsolás nyertesei

Ávették nyereményeiket azok a nézőink, akik az elmúlt hónapok folyamán kitöltötték kérdőívünket, részt vettek az ezzel kapcsolatos sorsoláson, és a szerencse nekik kedvezett.
 A színházbérleteket, a két tabletet, illetve a biciklivásárlási utalványt Czvikker Katalin, színházunk főigazgatója, illetve Hunyadi István színművész-rendező, a Szigligeti Kulturális és Jótékonysági Alapítvány elnöke adta át.
Online összesen 972-en válaszoltak kérdéseinkre, közülük 875-en adták meg az e-mail címüket, ezzel pedig részt vehettek a sorsoláson. Ők automatikusan kaptak sorszámot a rendszertől, ez került bele az urnába. Személyesen a pénztárban, az évadkezdő Szigligeti Piknik ideje alatt, illetve néhány nagyszínpadi előadás előtt vagy a szünetben 117 kedves néző vállalkozott a kitöltésre, ők lepecsételt cetlin kézhez kapták a sorszámukat.
Azok, akiknek nem sikerült tegnap délután eljönniük, átvehetik nyereményüket a színház titkárságán hétköznaponként 9:00 és 16:00 óra között.
A felmérés kiértékelését szakértői csapat végzi, az eredményekről a következő időszakban nyilvánosan is be fogunk számolni.
Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában kitöltötte a kérdőívet, a nyerteseknek gratulálunk!
Fotó: Vígh László Miklós