Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2023.05.16

A HolnapUtán Fesztivál harmadik napja

Nagybőgő és hegedű, monodráma és nagyszabású musical - hasonlóságok és különbségek határozták meg a 11. HolnapUtán Fesztivál tegnapi, harmadik napját.
Délután Klem Viktor debreceni születésű színművész Patrick Süskind A nagybőgő című szövegéből készült, közvetlen hangvételű, humoros és elgondolkodtató one-man-showjával varázsolta el a Transilvania stúdió közönségét.
Este a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György társulata lépett a színház nagyszínpadára mintegy 40 színészt és gyerekszereplőt felvonultató, élőzenés produkciójával, a Hegedűs a háztetőnnel. Az előadást januárban mutatta be a szatmári társulat Márkó Eszter rendezésében. A világ kétségtelenül egyik leghíresebb és legszeretettebb musicale zajos sikert aratott a váradi közönség körében.
A HolnapUtán Fesztivál mai, negyedik napján a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata várja a fesztiválozó közönséget este 19:00 órától A doktor úr című zenés vígjátékkal, amelyet Molnár Ferenc szövegéből rendezett színpadra Keresztes Attila. Az utolsó jegyek az előadásra még elcsíphetők a jegypénztárban, illetve itt: A Doktor Úr - Marosvásárhelyi Nemzeti Színház | Biletmaster-Jegymester Webáruház