Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes


Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes 2019.01.14

Táncos programajánló

A januári hideg és fagyos időjárás közepette igazán jól esik néha az embernek beülni egy-egy színházi- vagy táncelőadásra, ahol nem csupán a hidegtől átfázott kezek, de a szívek is átmelegedhetnek. Ebben a hónapban ismét táncelőadások sorával várja nézőit a Nagyvárad Táncegyüttes. Ezen a héten elsőként 17-én, csütörtökön 14 órai kezdettel a nagyszalontai Zilahy Lajos Művelődési Házban láthatják majd a nézők a Jorge Luis Borges Idegen című előadását, majd ezt követően másnap 18-án, Szerefi Ilona egyéni előadóestjével mutatkozik be az együttes a Budapesti Spirit Színházban. – Az Aranyos Szegelet című darab lesz a Budapesten megszervezendő Art For Europe Nemzetközi Kulturális Fesztivál megnyitó előadása.

Január 21-én már újra itthon játszik az együttes – a Szigligeti Stúdióban Tőkés Imola Vakfolt című előadását láthatják majd a nézők 19 órai kezdéssel.

22-én 17 órától a II. MAFESZT előadásainak sorában lesz látható Györfi Csaba Idegen című előadása, a Szigligeti Stúdióban. Végül pedig - de nem utolsó sorban -, január 29-én a Népek Tengere című nagysikerű néptáncelőadás lesz újra látható a Szigligeti Színház Színpadán.

A nagyváradi előadások jegyei megvásárolhatók a Szigligeti Színház jegypénztárában valamint a www.biletmaster.ro oldalon.