Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes


Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes 2015.01.13.

FOLK-JAM Nagyváradon!

Január 17-én este a Nagyvárad Táncegyüttes Elektra című előadásának bemutatója után, Folk-jam koncert lesz a Moszkva Kávézó nagytermében. A koncert alkalmával Pál István „Szalonna” és bandája valamint a Soroglya Zenekar fog muzsikálni a nagyváradi közönségnek.
A nemrégiben - kultúrát, hitet és a magyarság összetartozását erősítő népzenei szolgálatáért - Magyar Örökség díjjal jutalmazott Pál István „Szalonna” és bandája nemrég járt Nagyváradon, a Kárpát Medencei Magyarok Zenéje koncertsorozat alkalmával. Akkor fergeteges sikert arattak a közönség köreiben. A kárpátaljai születésű népzenész és együttese most a Soroglya zenekarral lép majd színre, hogy egymást váltva és együtt muzsikálva ismét elkápráztassák a hallgatóságot a Kárpát-medence leggyönyörűbb zenéivel. Az est során azon sem kell majd csodálkoznunk, ha az autentikus népzene mellett, népzenei feldolgozásokat is hallhatunk majd tőlük.
Jegyeket elővételben a Szigligeti Színház jegypénztárában (a szokásos nyitvatartás szerint), illetve a koncert előtt egy órával a bejáratnál lehet majd váltani.

Mindenkit szeretettel vár az esemény főszervezője a Szigligeti Színház és a Nagyvárad Táncegyüttes!