Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes


Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes 2014.11.12.

Még válthatók jegyek a Háromszék Táncegyüttes előadására

A sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes november 13-án, csütörtök este 19:00 órától a Szigligeti Színházban mutatja be A banda című előadását.
A nagyváradi nézők ismerhetik már az együttest, hiszen a Nagyvárad Táncegyüttessel ápolt jó kapcsolatuknak köszönhetően többször is felléptek már városunkban. Az együttes egy hosszabb turné részeként látogat el hozzánk. Nagyvárad után Magyarországra utaznak, hogy Ajkán, Devecseren és Budapesten is közönség elé léphessenek.
A banda c. előadás több alkotó közös munkájából, a Bethlen Gábor Alap valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával jött létre. A forgatókönyvet Könczei Árpád és Könczei Csongor írta, a zenei szerkesztés és játéktér szintén Könczei Árpád munkáját dícsérik. Táncoktatóként Busai Norbert, Busai Zsuzsanna, valamint Könczei Csongor működtek közre, a jelmezeket Simó Júlia készítette el. Videó: Bakó Kincső, Kató Zsolt és László Lóránd, művészeti munkatárs: Könczei Csongor.
Jegyek válthatók a Szigligeti Színház jegypénztárában 10 és 15 lejes áron a szokásos nyitvatartás szerint. Az előadás iránt érdeklődni a 0772215371-es telefonszámon lehet.
Szeretettel várjuk nézőinket!