Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2021.05.27

Közlemény a szabadtéri előadásokról

Kedves nézőink!

A legújabb járványügyi szabályozások értelmében júniusi szabadtéri előadásainkra a nagykorúak belépése feltételekhez kötött. Beléphetnek mindazok, akik:

- legalább 10 nappal az előadás előtt megkapták a második (oltásfajtától függően az egyetlen) SARS-CoV-2 elleni oltásukat, vagy

- negatív Covid-19 teszttel rendelkeznek. PCR teszt esetében a negatív eredmény nem lehet régebbi 72 óránál, gyorsteszt esetében pedig 24 óránál.

Az igazolásokat a szervezőnek kötelessége ellenőrizni, ezért kérjük önöket, hogy már jegyvásárláskor, a jegypénztárnál mutassák fel az oltásról szóló igazolásukat, személyi igazolványukkal együtt. Az iratokat az előadás helyszínére is hozzák magukkal.

A fentebb felsorolt korlátozások kiskorúakra nem vonatkoznak, a 14—18 éves kor közöttieknek a személyi igazolványukat kell felmutatniuk a jegypénztárnál és a helyszínen.

Védőmaszk viselése minden 5 év fölötti személy számára kötelező az előadás helyszínén.

Beltéri előadásainkra a jelenleg érvényes szabályok szerint nem szükséges oltás vagy teszt, viszont a maszkviselés és a távolságtartás továbbra is kötelező.

A jelenlegi helyzetben sajnos nem áll módunkban sem online, sem a helyszínen jegyet árulni a júniusra tervezett szabadtéri előadásokra.

Amennyiben a beléptetés szabályai változnak, azonnal értesítjük közönségünket a legfrissebb tudnivalókról. Kérjük, továbbra is kövessék figyelemmel közleményeinket, internetes oldalunkat (www.szigligeti.ro), illetve Facebook-oldalainkat.

Megértésüket köszönjük!