410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2020.12.27

Idén sem marad el a szilveszteri előadás

December 31-én mutatjuk be Kabaré 120 című szilveszteri műsorunkat: az online bemutatóra jegyek már kaphatók a színház jegypénztárában, ugyanakkor, a járványhelyzet függvényében, lehetőség szerint élőben is meg kívánjuk tartani a premiert. 

Mi ugrásra készen állunk – reméljük, hogy a járványügyi szabályozások lehetővé teszik, hogy december 31-én és január 2-án, 17 és 20 órától személyesen is találkozzunk. Azok, akik élő előadásainkra kívánnak jegyet váltani, kövessék figyelemmel közösségimédia-felületeinket, ahol december 28-án tesszük közzé a járványügyi adatokat szem előtt tartó döntésünket. Amennyiben a körülmények engedik, már másnap elindítjuk az online és személyes jegyvásárlást is.

Amennyiben az otthon kényelméből kívánják megtekinteni a Szigligeti Társulat óévbúcsúztató előadását, úgy jegyeket az online vetítésre a színház jegypénztárában válthatnak, e-mail címük megadásával. Mindazok, akik ezt az opciót választják, december 31-én délután kapják meg az előadás felvételét tartalmazó Youtube-linket, ami 24 óráig lesz elérhető a videótárban.

Kabaré 120 című előadásunkkal a régi korok szilvesztereit kívánjuk megidézni, egy olyan műfaj segítségével, amelynek gyökerei Nagyváradra vezetnek vissza. Társulatunk most arra vállalkozik, hogy e bizonytalan időkben visszaröpítsen minket az időben, egy olyan békebeli világba, ahol, ha másfél-két óra erejéig is, de meg tudunk feledkezni a minket körülvevő bosszúságokról, sőt, talán nevetni is tudunk ballépéseinken - hiszen, erre való az óévbúcsúztató!