Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2020.09.29

Bérletpótlás: Jövőre, veled, ugyanitt

A Szigligeti Színház a következő időszakban folytatja a 2019/2020-as évad elmaradt bérletes előadásainak pótlását.  Október 4-én, 17 órától a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt című romantikus vígjátékával vendégszerepel a Szigligeti Színház nagytermében.

A cselekmény a romantikus filmvígjátékok dramaturgiájára emlékeztet. Doris, aki boldog házasságban élő asszony a kaliforniai Oaklandből és George, aki nős könyvelő New Jerseyből véletlenül összefut egy kaliforniai tengerparti fogadóban. Doris egy vallási közösség miatt, George pedig egy üzleti partnerével való találkozás okán érkezik a városba. Másnap reggel arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjt, és kettejük között különös szerelmi kapcsolat veszi kezdetét, amely minden évben egy közösen eltöltött hétvégében ismétlődik meg. De vajon meddig tarthat ez a titkos románc? A főszerepben Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt láthatók. Az előadást Babarczy László rendezte.

Az előadásra a 2019/2020-as évadra megváltott és fel nem használt bérletek érvényesíthetők. A bérletpótlást a színház jegypénztárában lehet igényelni. A Jövőre, veled, ugyanitt című romantikus vígjátékra ugyanakkor jegyek is kaphatók a színház jegypénztárában, illetve online, a www.biletmaster.ro weboldalon.