Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2020.06.23

Paravarieté a Szigligeti Nyári Estéken

Tasnádi István Paravarieté című szatirikus darabjával vendégszerepel Nagyváradon a szatmárnémeti Harag György Társulat: a hétköznapok abszurditását porondra képzelő előadást július 3-án  is láthatja a közönség, minden alkalommal este fél kilenctől a Nagyváradi Vár nyári színpadán.

A közönséges élet csak úgy válik elviselhetővé, ha akrobatikus mutatványnak tekintjük annak minden unott, lapos, lealacsonyító pillanatát. Ebből a gondolatból indul ki Tasnádi István abszurd darabja, a Paravarieté, amelyet Balázs Attila rendezett Szatmáron. Az előadás különlegessége, hogy megvalósításában alkalmazkodik a járványügyi előírásokhoz; a produkciót ugyanakkor élő zenei kísérettel játssza a Szamos-parti város társulata.

A Szigligeti Színház felhívja minden kedves bérletese figyelmét, hogy a fel nem használt bérletek a szatmárnémeti együttes vendégjátékának bármely időpontjára érvényesíthetők. Bérleteket érvényesíteni a színházi jegypénztárban személyesen lehet. További információk a 0259401140-es telefonszámon kérhetők. A Paravarietére jegyek a jegypénztárban, valamint online, a www.biletmaster.ro oldalon is kaphatók.