Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2017.12.13

Vesztegzár a Grand Hotelben

A Szigligeti Színház tájékoztatja kedves nézőit, hogy a szilveszteri bemutatóra minden jegy elkelt. Ugyanakkor a szervezők felhívják a figyelmet, hogy még kaphatók jegyek a Szigligeti Színház újév másodnapján, január 2-án tartandó ünnepi előadására: a Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés vígjátékban a Szigligeti Társulat tizenhat színművészével számtalan epizódszereplő és egy hétfős kamarazenekar működik közre. Rejtő Jenő regényparódiáját Hamvai Kornél alkalmazta színpadra, zenéjét Darvas Benedek, a dalszövegeket pedig Varró Dániel jegyzik, az előadást pedig Porogi Dorka rendezi, aki először dolgozik együtt a nagyváradi társulattal.

A zenés vígjáték ünnepi előadására január 2-án, 19 órától kerül sor. Az előadás jegyárai a következők: zsöllye: 30 lej, páholy első két szék: 40 lej, páholy hátsó székek: 35 lej, erkély: 20 lej.

A Vesztegzár a Grand Hotelbent januárban még háromszor láthatja a közönség, a következő időpontokban: január 6., szombat, 17 óra (Papp Magda-bérlet), január 7., vasárnap, 19 óra (Halasi Gyula-bérlet), január 31., szerda, 19 óra (Ady Endre-bérlet).

Jegyek a színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14-19 óra között), valamint online, a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.