Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2017.12.04

Színházélmény karácsonyra!

Ajándékozzon színházélményt karácsonyra, és lepje meg szeretteit a Szigligeti Színház előadásaira szóló jeggyel vagy bérlettel – hiszen színházba járni jó!

Az előző évek hagyományához hasonlóan ismét karácsonyi jegy- és bérletakciót hirdet a Szigligeti Színház: az ünnepeket megelőző időszakban szabadbérleteket, valamint a decemberi és januári előadásokra szóló díszjegyeket válthatnak az érdeklődők.

A Szigligeti Színház szabadbérleteinek előnye, hogy egész évben megválthatók, ugyanakkor a játéknap is szabadon választható. A Trió bérlettel a Szigligeti Színház bármely társulatának bármely három előadása tekinthető meg; a Szabadidő bérlet a Szigligeti Színház négy saját nagyszínpadi előadására, a Stúdióbérlet négy saját stúdióelőadásra érvényesíthető.

A bérletkonstrukciókról, valamint a 2017/2018-as évad tervezett produkcióiról bővebb tájékoztatást a www.szigligeti.ro honlapon, a Szigligeti Színház Facebook-oldalán, valamint személyesen a színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14-19 óra között) kaphatnak.