Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2017.11.28

Indul a jegyárusítás!

A Szigligeti Színház tájékoztatja közönségét, hogy a december 31-én, Szilveszter estéjén, 19 órától kezdődő Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés előadás bemutatójának jegyértékesítése december 4-én veszi kezdetét.

A szilveszteri díszelőadás jegyárai a következők:

Zsöllye: 60 lej, páholy első két szék: 70 lej, páholy hátsó székek: 60 lej, erkély: 30 lej.

A többéves hagyománynak megfelelően a Szigligeti Színház, az előadást követően pezsgős koccintásra hív minden jelenlévőt.

A szervezők ugyanakkor felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy a musical második ünnepi előadására január 2-án, 19 órától kerül sor. Az előadás jegyárai a következők:

Zsöllye: 30 lej, páholy első két szék: 40 lej, páholy hátsó székek: 35 lej, erkély: 20 lej.

Rejtő Jenő regényparódiáját Hamvai Kornél alkalmazta színpadra, zenéjét Darvas Benedek, a dalszövegeket pedig Varró Dániel jegyzik. Az előadás létrehozásában a Szigligeti Színház tizenhat színművésze tizenegy csoportos szereplővel, illetve egy hétfős kamarazenekarral működik közre. A produkció rendezője Porogi Dorka.

Jegyek online, a www.biletmaster.ro oldalon, valamint a színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14-19 óra között, illetve egy órával az előadások előtt) kaphatók. 

 

A fényképen a musical alapját képező regény szerzője, Rejtő Jenő látható, Karinthy Frigyes, Salamon Béla és egy ismeretlen személy társaságában. Forrás: Internet.