Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2017.08.11

Kedvezményes árak bemutatóbérletre

Csökkenti zsöllyébe és erkélyre szóló bemutatóbérleteinek árát a Szigligeti Színház: a 2017/2018-as évad öt nagyszínpadi produkciója így a földszinti helyeken 75, az erkélyen pedig 60 lejért tekinthető meg. A páholyszékek továbbra is mecénás-áron, 200, illetve 250 lejért foglalhatók, ezen helyek megváltásával a vásárlók hátrányos helyzetű diákok színházlátogatását támogatják.

A Szigligeti-bérletben a 117. évad következő bemutatói tekinthetőek meg: Bertolt Brecht–Paul Dessau: A kaukázusi krétakör (rendező: Anca Bradu), Hamvai–Varró–Darvas: Vesztegzár a Grand Hotelben (rendező: Porogi Dorka), Senki madara (táncelőadás, rendező: Tóth Tünde), illetve az évad utolsó, jelenleg még egyeztetés alatt álló nagyszínpadi előadása. Választható előadás: Hubay Miklós–Ránki György–Vas István: Egy szerelem három éjszakája (kamaramusical a Szigligeti Társulat előadásában, rendező: Novák Eszter), Brandon Thomas: Charley nénje (a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának vendégelőadása).

A bérletértékesítési időszak augusztus 16-ától október 13-áig tart. A tavalyi bérletek megújítására szeptember 15-éig van lehetőség. A bérletkonstrukciókról, valamint a 2017/2018-as évad készőlő produkcióiról bővebb tájékoztatást a www.szigligeti.ro honlapon, a Szigligeti Színház Facebook-oldalán, valamint személyesen a színház jegypénztárában (nyitva hétfőtől péntekig 14-19 óra között) kaphatnak.