Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2017.05.23

Koncert és jegykedvezmény

A Festum Varadinum utórendezvényére május 27-én, szombaton 19 órától kerül sor a Szigligeti Színházban:  Udvaros Dorottya Majdnem valaki című lemezbemutató koncertje sok szempontból az 1985-ben bemutatott Átutazó című zenei anyag világának folytatása. Bereményi Géza szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják, a nyolcvanas évek hangulatát persze felváltotta napjaink világa - 21. század címmel született is egy dal.

"Hiába az azóta eltelt sok-sok év, a szerelem ügye Gézát és engem is lázba tud hozni, és mindketten úgy érezzük, hogy még mindig van mondanivalónk és ezer kérdésünk róla" – nyilatkozta korábban a színművésznő.   A koncerten Hrutka Róbert vezetésével egy olyan zenekar működik közre, akik külön-külön is ismert, elismert tagjai a hazai zenei életnek.

A koncertre a Varadinum B-bérletek érvényesíthetők, illetve jegyek is válthatók a színház jegypénztárában, valamint online, a www.biletmaster.ro oldalon.

A Szigligeti Színház ugyanakkor rendhagyó jegyakciót hirdet: mindenki, aki egyidőben vásárol jegyet a a május 27-én, szombaton 19 órától kezdődő Majdnem valaki című Udvaros Dorottya-koncertre, illetve a június 16-án, 19 órától tartandó évadzáró Maya című előadásra, a kiválasztott helyektől függetlenül 50%-os kedvezményben részesül.

A jegyakció csak a személyes vásárlások esetén alkalmazható. A színház jegypénztára hétfőtől péntekig 14-19 óra között, valamint a hétvégi előadások előtt egy órával tart nyitva.