Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2011. októ

A Dolhai-Peller páros Nagyváradon

November 12-én, szombaton 19 órától népszerű magyarországi musical- és operetténekesek lépnek fel a nagyváradi Szigligeti Színházban. A Dolhai Attila-Peller Anna páros egy erdélyi turné keretében ejti útba Nagyváradot, fellépésük igazi csemege lehet a műfaj kedvelői számára.
Dolhai Attila a Budapesti Operettszínház tagja, a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán végzett, az Operettszínházban a Mozart! címszerepével debütált 2003-ban. Több szólólemeze is megjelent. Peller Anna szintén az Operettszínház művésze, a Színház- és Filmművészeti Egyetem elvégzése után játszott a szolnoki Szigligeti Színházban, a békéscsabai Jókai Színházban és a Körúti Színházban.Larisch grófnő szerepével debütált a Budapesti Operettszínházban. Azóta mind operettekben, mind musicalakben hatalmas sikerrel szerepel.
A jegy ára az előadásra 35 (páholyok), illetve 30 lej, jegyeket a színház péntárában lehet váltani keddtől péntekig 10-18 óra között, valamint előadások előtt egy órával. További információkat a 0259/401-140-es számon kaphatnak az érdeklődők.