Hírarchívum / Szigligeti Társulat


Hírarchívum / Szigligeti Társulat 2011. októ

Váltson bérletet az új évadra!

A Szigligeti Színház szeptember közepén megkezdte a bérletárusítást. Az új évadra szóló bérletek árai a helyektől (a bemutatóbérlet esetén), illetve a bérlettípusoktól függően változnak. Kedvezményesen, 50 lejért válthatnak színházbérletet a nyugdíjasok, illetve a középiskolások és az egyetemisták, az egyéni bérletek 75 lejbe kerülnek.

Némileg magasabb összeget kell kifizetniük mindazoknak, akik bemutatóbérletet váltanak: ülőhelyektől függően 75– 250 lejbe kerül a premierekre szóló Szigligeti Ede-bérlet. Bérleteket a színház jegypénztárában lehet váltani a nyitvatartási rend szerint: keddtől péntekig 10-18 óra között, illetve egy órával az előadások előtt. A bérletvásárlással kapcsolatban érdeklődni lehet még a 0259/401-140-es telefonszámon, illetve a szigligetiszervezok@yahoo.com email-címen is.
Az első bérletes előadás bemutatóját egy ünnepi alkalomra időzítette a színház: október 15-én épp 111 éve annak, hogy átadták a Szigligeti Színház épületét. Ebből az alkalomból Szigligeti Ede darabját, a Liliomfit tűzzük műsorra Keresztes Attila rendezésében. Szilveszterkor egy operettet, a Mágnás Miskát mutatja be a Szigligeti Társulat, az évad további részében pedig egy nemzetközi hírű román rendező, Theodor Cristian Popescu jön rendezni Váradra, ő Howard Barker Jelenetek egy kivégzésből című darabját viszi színre, majd egy műhelymunka keretében Szophoklész Oedipusát állítja színpadra a társulat Szabó K. István rendezésében. A bérletházak kínálatát vendégelőadások, illetve a Nagyvárad Táncegyüttes és a Lilliput Társulat egy-egy előadása egészíti ki.

Cheap uggs Replica handbags Cheap uggs Replica watches Cheap uggs Replica handbags Cheap uggs Replica watches Rolex replica Louis vuitton outlet Cheap uggs Christian louboutin outlet