Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes


Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes 2021.02.18

Idén is érkeznek fiatal alkotóművészek Nagyváradra

A Nemzeti Kulturális Alap által életre hívott Imre Zoltán Program egy olyan táncművészeti kezdeményezés, amelynek célja, a fiatal tehetségek támogatása és képzése mellett, a jövő nézőgenerációjának nevelése.

A Szigligeti Színház hamarosan több kortárs táncművészeti előadás és azok alkotói számára biztosít bemutatkozási lehetőséget.

Elsőként 2021. február 21-én 18:00 órától, a The Dark Night Of The Soul című előadást tekinthetik meg az érdeklődők a Szigligeti Stúdió fekete termében.

A káoszban rekedt egyén sorsa foglalkoztatja a darab előadóművészét és koreográfusát, Egyed Beát. Hol húzódik a határ az elmebetegnek és a normálisnak címkézett emberek között? Ki a normális és ki nem az? Mi a normális és mi nem az? És ki az, aki ezt eldönti?

Az előadásokra jegyek a Szigligeti Színház jegypénztárában, illetve online, a biletmaster.ro oldalon kaphatók. Teljes árú belépőjegy: 15 lej, kedvezményes (szakmai, nyugdíjas, csoportos): 7 lej. A Szigligeti Színház ugyanakkor felhívja az érdeklődők figyelmét arra, hogy a járványhelyzet alakulásának függvényében a teátrum fenntartja a műsorváltoztatás jogát.