Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes


Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes 2020.02.03

Nyílt felhívás a IV. Infinite Dance Festivalra

2020. október 21-25. között negyedik alkalommal szervezi meg a nagyváradi Szigligeti Színház az Infinite Dance Festival tánc- és összművészeti eseménysorozatot. A fesztivál, eredeti céljainak megfelelően, a tánc- és mozgásművészet sokszínűségét kívánja bemutatni. 

Az Infinite Dance Festival szervezői ezúttal nyílt felhívást tesznek közzé, amelyre tánc- és/vagy mozgásművészeti produkcióval rendelkező intézmények / alkotói csoportok jelentkezését várják. Jelentkezni az ITT található űrlap kitöltésével lehetséges. A regisztrációkat, a szervezők az infiniteprojekt@gmail.com címre várják 2020. március 1. éjfélig. Az e-mail tárgyában, kérjük az adott társulat nevét és a produkció címét feltüntetni. 

A válogatást az erre a célra felkért kuratórium végzi, a jelentkezések elbírálása során művészi kritériumok mellett a technikai és költségvetési szempontokat is figyelembe vesszük. A kuratórium tagjai: Lőrincz Kati, táncművész-koreográfus, egyetemi tanár, Vava Ștefănescu koreográfus, a bukaresti Nemzeti Táncközpont vezetője, valamint Jakobovits Márta képzőművész. 

A döntésről 2020. április 30-áig értesítjük a jelentkezőket.
A jelentkezéssel kapcsolatos további kérdéseiket az infiniteprojekt@gmail.com címen várjuk.