410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Știri / Ansamblul Nagyvárad


Știri / Ansamblul Nagyvárad 2018.02.07

Numai Hristos

Ansamblul Duna, înfiinţat în 1957, Formaţia Göncöl, Corul Bărbătesc Sfântul Efrem, Attila Palyov şi Ansamblul „Hétlépés” vin la Oradea de la Budapesta. Ei vor prezenta în 17 februarie pe scena Teatrului Szigligeti spectacolul de teatru-dans „Solus Cristos (Numai Hristos), un spectacol despre actualitatea valorilor Reformei Protestante în ziua de azi.

Spectacolul la realizarea căruia colaborează în jur de 60 de persoane încearcă să atragă atenţia asupra faptului că valorile Reformei Protestante nu sunt valori muzeale, ci vii, reale aici şi acum, în prezentul nostru, mereu prezenţi în adâncimile gesturilor noastre, ale cunoştinţei despre lume şi despre noi înşine.

Bilete pentru „Solus Christus sunt deja disponibile la casieria Teatrului Szigligeti (deschisă de luni până vineri între orele 14 – 19 sau cu o oră înaintea începerii spectacolelor), respectiv online, la adresa www.biletmaster.ro, la preţul unic de 20 de lei.

Bilete combinate

Atenţie! Sunt disponibile bilete combinate pentru spectacolul invitat „Solus Christus”, în 17 februarie de la ora 19, respectiv la „Cercul de cretă caucazian”, în 20 februarie de la ora 19, la parter şi pe balcon, la un preţ promoţional, de 35 de lei.