410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube
Instagram

Știri / Ansamblul Nagyvárad


Știri / Ansamblul Nagyvárad 2017.10.29

Ansamblul Nagyvárad, în turneu prin Transilvania

Ansamblul Nagyvárad porneşte din nou în turneu de toamnă. Aşa cum publicul s-a obişnuit deja, în fiecare toamnă, trupa pleacă în turneu prin Secuime, cu ocazia căruia vor vizita mai multe localităţi importante din Ardeal.

În acest an, staţiile turneului sunt următoarele: Târgu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni şi Braşov. Trupa va prezenta două spectacole publicului din oraşele mai sus menţionate: „Barbarii”, pus în scenă pe baza nuvelei lui Zsigmond Móricz, respectiv spectacolul pentru tineret „PovESTE”, regizat şi redactat de reputatul coregraf, regizor şi dansator maghiar Jolán Foltin.

„Barbarii”, în regia lui Csaba Györfi, va fi prezentat la Târgu Secuiesc în 6 noiembrie, la Miercurea Ciuc, în 12 noiembrie, respectiv la Gheorgheni, în 19 noiembrie – la fiecare locaţie, de la ora 19. Spectacolul „PovESTE” va fi prezentat la Târgu Secuiesc în 7 noiembrie, la Cristuru Secuiesc în 8 noiembrie, la Odorheiu Secuiesc în 9 noiembrie, la Miercurea Ciuc în 13, iar la Braşov, în 20 noiembrie.