Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes


Hírarchívum / Nagyvárad Táncegyüttes 2016.04.21

Táncban gazdag…

A következő időszak igazán változatos és gazdag táncelőadás kínálattal örvendezteti meg a nagyváradi publikumot. Április 24-e és május 21-e között hat olyan előadásra várja a gyermek és felnőtt közönségét a Szigligeti Színház, melyek méltán gazdagítják a 2015-2016-os évad játékrendjét.

Április 24-én, vasárnap este 19 órától a Stabat Mater című táncoratórium látható a Nagyvárad Táncegyüttes és a Közép Európa Táncszínház előadásában a Szigligeti Színház nagytermében.

Április 26-án, kedd este 19 órától A Maros Művészegyüttes mutatja be Szép piros hajnalban című néptánc-előadását, szintén a Szigligeti Színház nagytermében. Mindkét előadás jegyei megvásárolhatók a színház jegypénztárában.

Május 4-én., szerdán a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes két előadást is tart ifjúsági és gyermek közönség előtt Az én mesém címmel. Az előadások kezdési időpontja 10 és 12 óra, helyszíne pedig a Szigligeti Színház nagyterme. Jegyek előadás előtt a főbejáratnál – a színház előcsarnokában válthatók.

Május 5-én, csütörtökön 13 és 18 órától a Közép Európa Táncszínház Ki vagy te kortárs tánc című előadása lesz látható az Ady Endre Líceum nagy tornatermében. A formabontó táncismereti előadásra csak korlátozott számban, előadások előtt egy órával a helyszínen válthatók jegyek. Előzetes helyfoglalás a 0772215371-es telefonszámon lehetséges.

Május 17-én, kedden a Miskolci Balett lesz a színházunk vendége. Társulatuk a Férfiak, nők, Fellini című táncelőadást fogja bemutatni 19 órai kezdéssel a Szigligeti Színház nagyszínpadán, melyre jegyeket szintén a színház jegypénztárában válthatnak, annak szokásos nyitvatartási rendje szerint.

Május 21-én, szombaton 19 órától a GG Tánc Eger mutatja be Nagyváradon a Moliére műve nyomán színpadra vitt Képzelt beteg című táncelőadását, melyet a Szigligeti Stúdió Fekete termében nézhet majd meg a közönség. Előzetesen helyeket foglalni a 0772215371-es telefonszámon lehet.

Szeretettel várjük a tánc iránt érdeklődő közönségünket!