Hírarchívum / Lilliput Társulat


Hírarchívum / Lilliput Társulat 2012.08-27

Új évad

Az idő alatt, míg mindenki lázasan készül a tanév kezdésére, társulatunk intenzíven próbálja az új darabot. Klasszikus mesével szeretne kezdeni. Bartal Kiss Rita rendezésével szeptember 8-án bemutatják a Csipkerózsikát. Íme pár kép ennek bizonyítása érdekében:


Ebben az évben még három előadás kerül bemutatásra, amit ugyancsak nem szabad kihagyni. November végén Dés László, Geszti Péter és Békés Pál musicaljét fogjuk bemutatni. Igen, kitalálták, A dzsungel könyvét. Horányi László rendező és Ivácson László koreográfus közel 30 diákkal dolgozik azon, hogy olyan felregeteges műsort hozzon létre, mely minden korosztálynak maradandó élményt tud nyújtani.
Tavasszal visszajön hozzánk Rumi László is (sok Lászlónk van), aki az 5 éve futó, elismert Csillaglépő Csodaszarvasnak az alkotója. Ebben az évadban a Kormos képpel mutogat című bábelőadást fogja megrendezni. Három különböző, Kormos István által írt mesét láthatunk. Mindegyik mesét különböző képzőművész közreműködésével állítjuk össze, mindez azt jelenti, hogy három eltérő forma világot láthatunk az egy órás darab során.
Az évad utolsó előadása egy felolvasó színház lesz. A darab címe maradjon meglepetés! De egy biztos: senki sem fog unatkozni!

Mindezek mellett előző évi előadásaink közül is játszani fogunk azoknak, akik esetleg még nem tudták, vagy újra meg szeretnék nézni. Ezek a: Paprikajancsi, Bolondok falva, Mátyás király és a kolozsvári bíró, A három zsivány.

Szeretnénk megköszönni azoknak, akik az előző évben is látogatták bábszínházunkat! Nagyon nagy szeretettel várunk mindekit a 2012/2013-as évadban is. Kicsiket és nagyokat egyaránt!