Hírarchívum / Lilliput Társulat


Hírarchívum / Lilliput Társulat 2021.03.17

Ismét Valahol Európában

Március 21-én, 17 órától tűzi műsorára a Szigligeti Színház a Lilliput Társulat művészei és gyermekszínészek közreműködésében játszott Valahol Európában című nagysikerű musicalt. Az előadás a betegség miatt elmaradó János vitéz táncszínházi produkció helyett lesz látható a Szigligeti Színház nagytermében.

Az egyre csak pusztuló világ romjai között jókedvű gyermekek csapatokba verődve küzdenek az életben maradásért. Szeretetre, gondoskodásra, néhány jó szóra vágynak, ám a felnőttek képmutató és rideg világa kiveti magából őket. Úgy döntenek, együtt vészelik át a háború vészterhes időszakát, otthonuk pedig egy elhagyatottnak tűnő birtok lesz, ahol Simon Péter egykori karmesterrel találkozva, megismerik, hogy mi az a remény, barátság és hűség, és megtanulják, hogy „nem szabad félni”.

A Radványi Géza világhírű filmjéből született nagysikerű musical-adaptációt Györfi Csaba viszi színre csaknem húsz gyermekszereplővel, a Lilliput Társulat művészeivel és meghívott alkotókkal.

Az előadásra jegyek a színház jegypénztáraiban kaphatók, ugyanakkor a szervezők felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy helyek a 0259401140-es telefonszámon is foglalhatók, a központi jegypénztár nyitvatartási idejében. A színház fenntartja a műsorváltoztatás jogát.


A Szigligeti Színház jegypénztárainak nyitvatartási ideje:

 

Központi jegypénztár

Hétfő: zárva

Kedd, csütörtök: 10-19

Szerda, péntek: 13-19

Egy órával az előadások előtt

 

Árkádia jegypénztár

Hétfő: 10-17

Szerda, péntek: 10-13

Egy órával az előadások előtt