Hírarchívum / Lilliput Társulat


Hírarchívum / Lilliput Társulat 2016.02-21

A Négyszögletű Kerek Erdő - bemutató pénteken

A Négyszögletű Kerek Erdő című előadásunk bemutatójára február 26-án, pénteken 17 órától kerül sor. Helyszínéül a Szigligeti Stúdió szolgál.

Jegyeket elővételben keddtől, a Szigligeti Színház jegypénztárában lehet váltani a szokásos nyitvatartási idő szerint: keddtől péntekig 11-17 óra között, valamint egy órával az előadások előtt.

 

Erzár király kicsi sámlin kuksol, térdén jegyzettömb, körötte gyűrött papírhegyek. Ő maga is gyűrött, mint egy búval bélelt arc, amelyet elfelejtettek kivasalni. Pedig hajdan micsoda nagyhírű író volt! Fékezhetetlen agyvelejű, világvándor, szeretnivaló szeleburdi, és mégis nemesen egyszerű, mint az ég kékje. Ám mindennek ellenére sokszor csak a bolondját járatták vele. Bele is fáradt, hogy sehol sem értik meg. És ő sem érti az embereket. A szavaikat főleg nem, ha azok csak üres kilégzések – egy szavakkal dolgozónak pedig ez igazán szomorú dolog. És most egy sámlin ücsörög, kezében írószer és nem jön az ihlet. Egyszer csak bekopog egy furcsa, macskaformájú gyerek ...

 

6 éves kortól ajánlva.