Hírarchívum / Lilliput Társulat


Hírarchívum / Lilliput Társulat 2016.01-07

Én, mint a saját mesém hőse - Dr. Kádár Annamária előadása

Január 16-án, 10 órától Dr. Kádár Annamária pszichológus, a Báb(tan)oda legújabb meghívottja tart előadást Én, mint a saját mesém hőse címmel.

Szeretettel várunk pedagógusokat, bábosokat, anyukákat, érdeklődőket a Szigligeti Stúdióba. Az előadás után nyitott beszélgetésre, valamint könyvvásárlásra- és dedikálásra is sor kerül.

Belépő: 10 ron

Aki szeretne csatlakozni a Báb(tan)oda képzésfolyamathoz, érdeklődjön a következő telefonszámokon: 0740 976 959 - Oláh Anikó Katalin, 0745 702 705 - Hanyecz Debelka Mária

Dr. Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus, marosvásárhelyi kirendeltség vezetője Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Pszichológia és Neveléstudományok Kar Pedagógia és Alkalmazott Didaktika Intézet, Az óvodai és elemi oktatás pedagógiája szak A Mesepszichológia – Érzelmi intelligencia fejlesztése gyermekkorban és a Mesepszichológia 2. – Útravaló kényes nevelési helyzetekhez című könyv szerzője, több mű társszerzője. A Pszichotrillák című műsor szerkesztője. A LilaBuba Mesehely vezetője. Számos előadást tartott többek között a Nyitott Akadémián és a TEDx-en.