410021 Nagyvárad / Oradea, Piața Regele Ferdinand I., nr. 6., Bihor, RO
Facebook
Youtube

Spectacole / Trupa Szigligeti / 2016-2017

Leánder și Lenszirom

poveste

Traducator:

Adolescenţa aruncă umbră asupra fericirii senine a copilăriei: deodată, totul se schimbă, mâinile şi picioarele se lungesc, toată ziua vrem să ne lenevim, ne dăm seama cât de greu este să ne uităm la cel sau la cea care ne place, şi cu cât mai mult ne vrăjesc ochii cuiva, cu atât mai greu putem să privim în acei ochi. Nu este uşor să ne asumăm identitatea, chiar cu preţul de a fi respinşi.

Această poveste captivantă analizează reţeaua complicată a relaţiilor interpersonale – pe care nici noi, adulţii nu o înţelegem întotdeauna. Totul se întâmplă într-o lume de basm, unde blestemele lui Töndér Negéd, liliecii Csijjegős şi Csujjogós, Vaknadály şi pânze lipicoase de paianjen îi împiedică pe spiriduşul Leánder şi prinţesa Lenszirom să se întâlnească. Cum? Veţi afla curând...

Tóth Tünde este cunoscută publicului nu doar ca actriţă: în ultimii ani, a regizat mai multe spectacole pentru tineret, printre care „Romeo şi Julieta”, „Áni Máni”, sau „Spărgătorul de nuci şi regele şoarecilor”, jucate cu succes în ultimele stagiuni.


Distributia:Premiera: 2015.11.20